Radno vreme: od 9:00 do 23:00

Srbija i Angola su se do sada sastajali sedam puta i svih sedam puta je selekcija Srbije izašla kao pobednik i bila je veliki favorit pred ovaj osmi susret u Kini u kom su ubedljivo slavili sa 46 poena razlike.

Srbija i Angola imale su tu čast da odigraju prvi meč na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu.

U prvoj četvrtini smo videli veliki broj pogođenih šuteva za tri poena na obe strane, a sve je počelo sa dve vezane Moraeševe trojke, na koje je odgovorio Bogdan Bogdanović.Taj "trend" se nastavio i u narednim napadima, a mrežice su se cepale na obe strane, međutim, kako je vreme više odmicalo, tako je prednost Srbije sve više rasla, da bi se prvi desetominutni period završio prednošću Srbije 29:20.

U drugoj je tempo igre bio još brži, a egzekucija Srbije još bolja, pa je samim tim i prednost rasla iz napada u napad.
Saradnja na relaciji Milutinov - Jokić je odlično funkcionisala i Srbija je pred kraj prvog poluvremena, kao i početkom drugog uspela da napravi nekoliko veoma lepih akcija i upiše lake poene.

Nesebična igra Srbije se videla i u statističkom parametru, 32 asistencije i 41 skok su na kraju meča stajali na kontu Srbije.

Nikola Jokić je meč završio sa 14 postignutih poena, uz 5 skokova i 6 asistencija. Najefikasniji je bio Bogdan Bogdanović sa 24 poena, uz 2 skoka i 3 asistencije.Jedini dvocifreni je bio Boban Marjanović sa 12 poena i 10 skokova, dok je Stefan Jović upisao 9 asistencija uz 5 postignutih poena.

Srbija svoj naredni susret igra protiv Filipina, a meč je na programu u ponedeljak 2. septembra u 13 časova i 30 minuta po našem vremenu.

e-max.it: your social media marketing partner