Štampa

Fudbal

pravila kladjenja fudbal •U slučaju prekida FUDBALSKOG meča u prvom poluvremenu i ne nastavljanja utakmice do kraja tekućek kola (petak-ponedeljak, utorak-četvrtak) postignuti rezultat je nevažeći za sve vrste igara i računaće se kvota 1 (jedan).
•U slučaju prekida FUDBALSKOG meča po završetku prvog poluvremena, a pre početka drugog poluvremena ( na poluvremenu) i ne nastavljanju utakmice do kraja tekućeg kola, postignuti rezultat je važeći za sve vrste igara osim za igre : II poluvreme, Poluvreme-Kraj, Ukupno golova II poluvreme ( II1-2,II2,II01,II1,II1+,II2+,II2-3,II3+,II4+ ), Kombinacija golova ( I1+II2+,I2+II1+,2+2+, G-N), GG12,GG2, Any time, Dupla pobeda, Dupli pogodak, Tim golovi drugo poluvreme ( GHD1+,GHD2+,GAD1+,GAD2+ ) , Pada više golova, Kombinacije sa 1-1 i 2-2, Gol u oba poluvremena (1+1+), Kombinacije tim golovi (2t2+2+, 1t2+1+, 2t2+1+, 1t2+2+, 1t1+2+, 2t1+2+) i za te igre računa se kvota 1(jedan).
•U slučaju prekida FUDBALSKOG meča posle početka drugog poluvremena i ne nastavjanja utakmice do kraja tekućeg kola , postignuti rezultat je važeći za sve vrste igara.

Klađenje na poluvremenu fudbalskih mečeva :
U slučaju prekida meča za sve igre klađenje je nevažeće kvota 1 (jedan).

U slučaju odlaganja,prekida i odigravanja novog meča
U slučaju odlaganja,prekida meča i odigravanje novog, zaključno sa poslednjim danom kola, postignuti rezultat je važeći za sve vrste igara. U slučaju da se odloženi meč ne odigra zaključno sa poslednjim danom kola, za sve vrste igara za dati meč računa se kvota 1(jedan). 
  
 

Beograd,06.02.2014.
“IIXO” d.o.o.
D I R E K T O R
Goran Boričić
Sos kanal fudbal uzivo   sportske net